Lanna Lock & Load Skjutbiograf och Jaktbutik

Nu drar bygget igång med Mellansveriges modernaste skjutbiograf, Lanna Lock & Load Event AB utanför Örebro. Här kommer det även finnas jaktbutik med vapen, ammunition, kläder och jakttillbehör. Och i loungen kan du ladda upp innan eller vila ut efter. 

Träningsskytte inomhus, året runt, med riktiga kulvapen och skarp ammunition. Träna med ditt eget vapen eller testa ett nytt, skjutbiografen i Lanna ger ett utmärkt tillfälle att simulera realistiska jaktsituationer, säger Fredrik Ahl, initiativtagare.

Vi vänder oss till både jakt- och skytteintresserade, militär och polis men också till dem som aldrig tidigare provat skytte. Framförallt vill vi erbjuda företag och konferensgäster inomhusskytte som en spännande upplevelse i samband med företagsevent. Att anläggningen ligger vid Lanna Lodge Golfresort gör utbudet för konferens, hotell, restaurang, golf, padel och andra upplevelser unikt. Helt enkelt ett ställe för hela familjen, alla dagar i veckan.

Skjutbiografen blir ett nybygge i Lanna Lodge-karaktär. Det vill säga påkostad, smakfull och med den senaste versionen av utrustning som möjliggör skytteträning på scenarier som kan uppstå vid jakt. Det är Henrik Johansson, ägare av Lanna Lodge Golfresort som bygger och Lanna Lock&Load Event AB hyr och driver verksamheten.

Skjutinstruktörer med meriter från Nordiska Mästerskap i jaktskytte kommer vara på plats för att ge tips och råd på hur man kan förbättra sitt skytte. Föredrag och föreläsningar varvas med kurser och utbildningar. Temakvällar och annat spännande planeras för fullt. Alla ska känna sig välkomna, oavsett förkunskaper.

Med ett upptagningsområde på 40 000 jägare inom en till två timmars avstånd hoppas vi öka skytteträningen hos många jägare. Men även inspirera nya som är sugna på att lära sig något nytt. Det kommer givetvis anordnas genomarbetade jägarexamenskurser och jaktprofilen Ulrika Karlsson-Arne ”Extreme Huntress 2019” kommer hålla föredrag och eventkvällar.